PROJEKTAS „SVEIKATIADA"

Mokykla 2023-2024 m.m. dalyvauja projekte „SVEIKATIADA“!
„Sveikatiada“ - tai ilgalaikis sveikos gyvensenos ugdymo projektas, suteikiantis vaikams žinių ir praktinių įgūdžių apie sveikatą, mitybą ir fizinį aktyvumą.  Organizuojami vaikams įdomūs ir patrauklūs renginiai, kurių metu moksleiviai plečia savo žinias ir supratimą sveikos mitybos ir fizinio aktyvumo srityse. Veiklose dalyvauja ne vien moksleiviai, bet ir mokytojai, mokyklų ir darželių administracijos darbuotojai bei tėvai.
Kiekvienas mokytojas/auklėtojas tampa ,,SVEIKATIADOS“ ambasadoriumi savo ugdymo įstaigoje. Jis gauna naujienas iš programos organizatoriaus ir tada suburdamas savo ugdymo įstaigos bendruomenę gali įgyvendinti programos pasiūlytas idėjas ir veiklas.
Kviečiu visus naujuosius mokslo metus pradėti su sveikos mitybos užduotimi ir NAUJUOJU KONKURSU - „Sveikatiados“ pietų lėkštė”. Šis konkursas išskirtinis tuo, kad konkurso metu vaikų sukurtus pietų patiekalus bus siūloma įtraukti į ugdymo įstaigų valgiaraščius. Juk visada mieliau valgyti patiekalus, kuriuos patys pasiūlėme ar pasigaminome. Taip pat konkursui pasibaigus mes paruošime leidinį, žurnalą, kuriame sukelsime ir Jums pristatysime vaikų pasiūlytus pietų variantus. Tegul vaikai susikuria savo pietų lėkštę!
Konkurso trukmė - rugsėjo 1 d. – lapkričio 30 d.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos