Projektas „Padėk beglobiams gyvūnams" įgyvendintas

Prie 4c klasės bendruomenės inicijuoto projekto „Padėk beglobiams gyvūnams“ prisijungė visa mokyklos bendruomenė. Pirmiausia visi gavo kvietimą dalyvauti socialinėje apklausoje. Ketvirtokai parengė anketą, surinko ir suskaičiavo duomenis ir rezultatus pavaizdavo diagramose.

Susipažinti: 

https://infogram.com/beglobiai-gyvunai-1h8n6m390jrjj4x

https://infogram.com/beglobiai-gyvunai2-1hdw2jpv0g9gp2l?live

Džiaugiamės, kad gyvūnams paramos surinkome net kelias dėžes, todėl suaukotomis dovanomis pasidalinome net su trimis gyvūnų prieglaudomis: „Šlapia nosytė“, „Maži jausmai“, „Keturkojis draugas“. Pačių mokinių rankomis pasiūti gultai beglobiams gyvūnams iš senų megztinių ir pagalvių. Sukurtas „Gyvūnų gerovės kodeksas“. Išleistas lankstinukas-atmintinė. Įgarsintos laimingų augintinių mintys mokinių rašiniuose. Sukurtas kryžiažodis apie šunis ir kates. Skaitytos knygos  „Šunojaus diena“ir „Jeigu ne Vinis Diksis“.

Darbo pradžia buvo sunki, bet rezultatas nudžiugino!

Į mokyklą  atvyko klubo „Reksas“ kinologė –edukatorė  Sondra su augintiniais Vėtra, Margiu ir Rokiu ir visą savaitę vedė edukacinius užsiėmimus. Dalyvavo 17 klasių.

 

Prieglaudoje gyvūnams geriau nei gatvėje, bet kiekvieno jų akys išduoda apie svajonę surasti šiltus namus ir mylinčius šeimininkus.

 

Nuotraukos:
Žydrūnė Kalinauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos